HIDRA Felnőttképző Központ Kft. logó HIDRA Felnőttképző Központ Kft.
cím: 1105 Budapest, Ihász u. 10.
e-mail: iroda@hidra.hu honlap: kepzes.hidra.hu
telefon: +36-1-431-0980,
Felnőttképzési nyilváltartási szám: E-000521/2014
TartalomjegyzékTartalomjegyzék

Munkavédelmi képviselők tájékoztató

KövetkezőKövetkező TesztTeszt


Munkavédelmi képviselő olyan, a munkavállalók által választott személy, aki a munkáltatóval való együttműködés során képviseli az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéssel összefüggő munkavállalói jogokat és érdekeket.

Munkavédelmi képviselőt kell választani annál a szervezetnél ahol a Munka Törvénykönyve hatály alá tartozó munkavállalók létszáma legalább 20 fő.

A munkavédelmi törvény 75.§ (1) bekezdés c) pontja alapján "egy választási ciklusban, a képviselő megválasztását követően egy éven belül legalább 16 órás képzésben, ezt követően évente legalább 8 órás képzésben való részvételi lehetőséget" kell a munkáltatónak biztosítania a megválasztott munkavédelmi képviselőnek.

Konzultáció lehetséges:
Kubinszki Attila
mobil: +36-20-338-0087
email: k.attila@tuzved.hu
Az alapképzés képzés díja: 25.000,- Ft + ÁFA/fő
A továbbképzés képzés díja: 15.000,- Ft + ÁFA/fő


Használati útmutató

  1. elméleti oktatás kezdéséhez két út lehetséges:
  2. az első oldal elolvasása (és megtanulása)
  3. az oldalak tetején található nyilakkal az előző ( Előző ) vagy a következő ( Következő ) oldalak megnyitása és megtanulása
  4. a tanulási folyamat végén található a teszt indítása gomb ( Teszt ), ami a személyes adatok kötelező kitöltésével kezdődik.


Tanúsítványt csak az érvényes adatlappal, valamint 100%-os (10/10) sikerességgel rendelkezőknek állítunk ki a tanfolyam díjának befizetése után!

Ha valamelyik kérdésre nem sikerült helyes választ adni, akkor vissza kell menni ahhoz a tananyag részhez, amelyben a helyes információ található, elsajátítható. A tesztet ismételten ki kell tölteni.


TartalomjegyzékTartalomjegyzék A tanfolyam anyagát összeállította:
Kubinszki Attila
KövetkezőKövetkező TesztTeszt